airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Forslag til Vedtægter om anvendelse af motoriserede befordringsmidler i det åbne land i Avannaata Kommunia for vinterkørsel

Forslag til Vedtægter om anvendelse af motoriserede befordringsmidler i det åbne land i Avannaata Kommunia for vinterkørsel er fremlagt i offentlig høring i perioden: Fra mandag den 23.11.2020 til og med mandag den 06.12.2020.
23. november 2020

Høring

Kommunalbestyrelsen ønsker at inddrage kommunens erhvernvsliv, fiskere, fangere, turismeerhverv, m.fl. Derfor modtager I alle denne høring. I er velkomne til at videresende til hvem, vi skulle have overset i denne gruppe eller give mig besked.

 

Såfremt du har indsigelser, bemærkninger eller ændringsforslag til høringen skal de være kommunen i hænde senest den 06.12.2020.

Du kan skrive dit høringssvar direkte til kommunen gennem Planportalens hjemmeside http://plania.avannaata.gl/dk/hoering/hoering---vedtaegter-og-regulativer/ Du kan også aflevere dit svar til din lokale Sullissivik eller sende det til Kommunen. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 387676 eller 387614 og E-mail: hha@avannaata.gl

 

Efter offentlighedsfasen behandler kommunalbestyrelsen eventuelle indsigelser, bemærkninger og ændringsforslag. Derefter vil disse blive indarbejdet i vedtægterne med henblik på stadfæstelse hos Naalakkersuisoq for Arbejdsmarked, Forskning og Miljø.

 

Forslaget kan hentes enten via kommunens hjemmeside www.avannaata.gl via ’knappen’ Planportal med linket http://plania.avannaata.gl/dk/ eller direkte fra Planportalen http://plania.avannaata.gl/dk/vedtaegter_og_regulativer/motoriserede-befordringsmidler/.